Σε ποιον δεν αρέσουν τα μπισκότα για πρωινό;!
Μπορείς να τα φτιάξεις με διαφορετικά υλικά. Με αυτή τη συνταγή θα πάρεις θρεπτικά, υγρά και μαλακά μπισκότα και είμαι σίγουρη πως θα τα ξαναφτιάξεις.
Δεν χρειάζεσαι μίξερ, μόνο 2 μπολ και ένα σύρμα. Φτιάχνονται εύκολα και γρήγορα και μπορείς να τα αποθηκεύσεις σε ένα δοχείο για να τα καταναλώνεις όλη την εβδομάδα.
Τα περισσότερα από τα συστατικά υπάρχουν ήδη στο ντουλάπι σου, ενώ είναι ένας καλός τρόπος να χρησιμοποιήσεις τις ώριμες μπανάνες που περιμένουν στον πάγκο σου.
Υλικά
Διαδικασία
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα στερεά υλικά.
Σε ένα ξεχωριστό μπολ πατάμε με το πιρούνι τις ώριμες μπανάνες, προσθέτουμε το αβγό, το μέλι, το φυστικοβούτυρο, το εκχύλισμα βανίλιας και χτυπάμε καλά με το σύρμα.
Αδειάζουμε το μίγμα με τα στερεά στο μίγμα με τα υγρά, προσθέτουμε και την κουβερτούρα και ανακατεύουμε.
Τοποθετούμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και πάνω τα μπισκότα (με το κουτάλι παίρνουμε λίγο από το μίγμα κάθε φορά).
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C.
Extra tips
Αν έχεις πολλές ώριμες μπανάνες δοκίμασε επίσης το μπανανόψωμο και το smoothie.
Είμαστε μια ομάδα Διαιτολόγων - Διατροφολόγων και στόχος μας είναι να σε παροτρύνουμε, να σε κινητοποιήσουμε και να σε εκπαιδεύσουμε σε μια αλλαγή στάσης ζωής... Δοκίμασε!