ΥΛΙΚΑ
300 γρ παπαρδέλες
1 κρεμμύδι κομμένο σε κυβάκια
1 πιπεριά κόκκινη σε λεπτές λωρίδες
1 καρότο σε λεπτές φλοίδες
300γρ μανιτάρια της αρεσκείας σας
1 ψιλοκομμένη σκελίδα σκόρδο
1/2 φλιτζάνι κρασί λευκό
2 κουταλιές της σούπας πάστα miso
θυμάρι
Λίγο αλάτι και πιπέρι
Ελαιόλαδο για το σοτάρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τις παπαρδέλες σύμφωνα με τις οδηγίες και τις σουρώνουμε κρατώντας 1 κούπα από το ζωμό τους.
Σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο να γυαλίσουν.
Προσθέτουμε τα λαχανικά και το θυμάρι μέχρι να μαλακώσουν.
Σβήνουμε με το λευκό κρασί μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Προσθέτουμε την πάστα miso και την κούπα από το ζωμό των ζυμαρικών και ανακατεύουμε, μαγειρεύοντας μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Προσθέτουμε τις παπαρδέλες και αλατοπιπερώνουμε αναλόγως.
Είμαστε μια ομάδα Διαιτολόγων - Διατροφολόγων και στόχος μας είναι να σε παροτρύνουμε, να σε κινητοποιήσουμε και να σε εκπαιδεύσουμε σε μια αλλαγή στάσης ζωής... Δοκίμασε!