για 6 μικρά pancakes (1 μερίδα)
1 βρασμένο και καθαρισμένο παντζάρι
3 κουταλιές γάλα (προαιρετικά)
3 κουταλιές βρώμη
1 αβγό
1 κουταλιά βούτυρο καρύδας για το τηγάνι
Συνοδευτικά: γιαούρτι, φρούτα, μέλι, τυρί
Ανακατέψτε όλα τα συστατικά στο μπλέντερ. Βάλτε το βούτυρο καρύδας σε αντικολλητικό τηγάνι σε χαμηλή φωτιά.
Ρίξτε 1 κουταλιά της σούπας μείγμα στο τηγάνι. Αφήστε το για 1 -1½ λεπτό ανάλογα με τη θερμότητα (μέχρι να ξεκολλάει εύκολα με μια σπάτουλα) και στη συνέχεια γυρίστε από την άλλη πλευρά. Μόλις ψηθεί και από τις μεριές , βάλτε το σε ένα πιάτο και αφήστε το να κρυώσει.
Σερβίρετε τες με συνοδευτικά της επιλογής σας.
Μπορείτε να τις συντηρήσετε στο ψυγείο για 3 μέρες.
Είμαστε μια ομάδα Διαιτολόγων - Διατροφολόγων και στόχος μας είναι να σε παροτρύνουμε, να σε κινητοποιήσουμε και να σε εκπαιδεύσουμε σε μια αλλαγή στάσης ζωής... Δοκίμασε!