Διαδικασία
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C στον αέρα. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια μαζί με τα σπαράγγια για 2 – 3 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς. Προσθέτουμε τον αρακά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2 – 3 λεπτά ακόμη. Πασπαλίζουμε με το δυόσμο και περιχύνουμε τα αυγά. Αλατοπιπερώνουμε, σκορπίζουμε από πάνω το κατίκι και βάζουμε το τηγάνι στο φούρνο. Ψήνουμε την ομελέτα για περίπου 8 – 10 λεπτά ή μέχρι να γίνει και να χρυσίσει ομοιόμορφα.
Προσοχή, αν το τηγάνι δεν είναι κατάλληλο για φούρνο, τυλίγουμε το χερούλι του δυο-τρεις φορές με αλουμινόχαρτο.
Πηγή: www.gastronomos.gr