1 κ.σ. αλεσμένος λιναρόσπορος μουλιασμένος σε 3 κ.σ. νερό για μισή ώρα (ή 1 αβγό αν δεν ακολουθείς vegan διατροφή)
Διαδικασία
Ετοιμάζουμε τον κιμά σόγιας. Σε μεγάλη κατσαρόλα τοποθετούμε τον κιμά σόγιας με 2 λίτρα νερό. Μόλις πάρουν βράση σβήνουμε τη φωτιά και αφήνουμε 10'. Στη συνέχεια σουρώνουμε τον κιμά σε τρυπητό και ξεπλένουμε. Τον στίβουμε πολύ καλά και τον βάζουμε σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε το μείγμα με τα χέρια.
Πλάθουμε σε μπιφτέκια, τα τοποθετούμε σε ταψάκι και ψήνουμε για 50' στους 200°C.
Είμαστε μια ομάδα Διαιτολόγων - Διατροφολόγων και στόχος μας είναι να σε παροτρύνουμε, να σε κινητοποιήσουμε και να σε εκπαιδεύσουμε σε μια αλλαγή στάσης ζωής... Δοκίμασε!
θα σε ενημερώνουμε συχνά με νέα για την υγεία και τη διατροφή, με γευστικές συνταγές, και συμβουλές!
Γράψε το e-mail σου εδώ και μπες στη mailing list!