Υλικά
Προετοιμασία 15΄
Ψήσιμο 40΄ – 45΄
Διαδικασία
Βάζουμε σε μια λεκάνη το αλεύρι με το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε, κάνουμε στη μέση πηγαδάκι και ρίχνουμε τα αυγά, το γιαούρτι, λίγο γάλα και χτυπάμε με ένα πιρούνι καλά να γίνει ένα λείο μείγμα. Προσθέτουμε το υπόλοιπο γάλα καθώς χτυπάμε. Πρέπει να γίνει ένας χυλός πηχτός σαν μέλι. Κρατάμε μια χουφτίτσα από το τυρί και το υπόλοιπο το προσθέτουμε στο χυλό.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 οC. Αλείφουμε το ταψί με λίγο λάδι. Αδειάζουμε μέσα το χυλό· πρέπει να έχει ύψος περίπου 0,5 εκ. Πασπαλίζουμε την επιφάνεια με το τυρί που κρατήσαμε και περιχύνουμε λίγο λάδι από πάνω. Ψήνουμε την πίτα για περίπου 40 – 45 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει.
Είμαστε μια ομάδα Διαιτολόγων - Διατροφολόγων και στόχος μας είναι να σε παροτρύνουμε, να σε κινητοποιήσουμε και να σε εκπαιδεύσουμε σε μια αλλαγή στάσης ζωής... Δοκίμασε!