Αρχική / Blog
Εκτός των γαλακτοκομικών προϊόντων, καλές πηγές ασβεστίου αποτελούν και άλλα φυτικά τρόφιμα αλλά και εμπλουτισμένα προϊόντα.
Μάθε περισσότεραΌταν κάποιος ξεκινά να υιοθετεί μια χορτοφαγική διατροφή, σημαίνει είτε ότι δεσμεύεται να προσθέσει περισσότερα φυτικά τρόφιμα στα γεύματά του είτε ότι αντικαθιστά όλες τις ζωικές τροφές.
Μάθε περισσότεραΣε μια εποχή αβεβαιότητας σαν αυτή που διανύουμε, είναι λογικό κάποιος να στρέφεται στο φαγητό για να ξεπεράσει το άγχος ή τη βαρεμάρα του.
Μάθε περισσότερα
Ανεξάρτητα από την κατηγορία του χορτοφάγου στην οποία ανήκετε, είναι σημαντικό να καταναλώνετε μια ποικιλία από δημητριακά ολικής αλέσεως, φρούτα, λαχανικά, όσπρια, ξηρούς καρπούς και σπόρους.
Μάθε περισσότεραΦαίνεται να υπάρχει σύνδεση μεταξύ της καθημερινής κατανάλωσης τροφίμων ζύμωσης και της μακροζωίας και υψηλής ποιότητας ζωής.
Δείτε πως να εντάξετε τα τρόφιμα που έχουν υποστεί ζύμωση στο καθημερινό διαιτολόγιο...
Μάθε περισσότεραΗ κινόα έχει ήδη ξεχωρίσει ως τρόφιμο με υψηλή θρεπτική αξία με αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη οφέλη και όχι μόνο.
Δείτε τα εδώ...
Μάθε περισσότεραΗ κατανάλωση προϊόντων σόγιας παρέχει οφέλη στην υγεία, αλλά πολλά από αυτά έχουν αποδειχθεί ότι δεν είναι τόσο ευεργετικά, όπως πίστευαν παλαιότερα, σύμφωνα με πολλές πρόσφατες έρευνες.
Είναι η σόγια ασφαλής;
Μάθε περισσότερα